adres


DLP

MANKRACHT G.W.W levert deskundig personeel op het gebied van veiligheid en kwaliteit ter ondersteuning van civiele werken en bodemsaneringswerkzaamheden. Voor wat betreft bodemsaneringen dient e.e.a. altijd plaats te vinden conform de BRL 7000/7001 (KVP) en de CROW132 risico gestuurd werken (DLP).

Bij werkzaamheden in of met verontreinigde grond, (grond) water of baggerspecie dienen leidinggevenden op een project, over voldoende kennis te beschikken op het gebied van veiligheid, gezondheid en arbeidshygiëne, dit kan MANKRACHT G.W.W u bieden. Zo ook het leveren van een KVP er – HVK er en een AH. Al onze medewerkers zijn ook in bezit van BHV en VCA en een gezondheidskeuring

Ook het inzetten van materieel zoals Shovels – Kranen en Dumpers met de daarbij behorende overdruksystemen behoort tot de mogelijkheid.

MANKRACHT G.W.W is een jong en dynamisch bedrijf met vooral jonge zeer gemotiveerde enthousiaste medewerkers met geen 9 tot 5 mentaliteit en dat kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft staan.

Bel voor meer informatie 06-55371451 of mail naar john@mankrachtgww.nl